Obchodní podmínky poskytování služeb Vypucujem.com

Tyto obchodní podmínky (dále jen „Podmínky“) se vztahují na smlouvy o poskytování služeb uzavřené mezi vámi a poskytovatelem služeb, kterém je:

Marek Lacko

se sídlem: Slezská 408, Oldřišov, 747 33

IČ: 07830220

Není plátcem DPH                          

zapsaný: v živnostenském rejstříku vedeném Magistrátem města Opava

adresa provozovny: Vypucujem.com, Marek Lacko, Slezská č.p. 61, 747 33 Oldřišov

telefonní číslo: 724 508 509

kontaktní e-mail: vypucujem@gmail.com

 

 

  1. Podmínky poskytování služeb
  2. Služby

Smlouvou o poskytnutí služeb (dále jen „smlouva“) se zavazujeme poskytnout vám sjednanou službu a vy se zavazujete uhradit nám za tuto službu cenu. Cena za službu (dále jen „cena“) zahrnuje i všechny náklady spojené s jejím poskytnutím.

Naše služby spočívají především v čištění vozů, přičemž naše služby jsou uceleny v jednotlivých programech nebo jsou jednotlivě nabízeny ve formě doplňkových služeb. S tím, jaké druhy služeb jednotlivé programy zahrnují vás předem náležitě seznámíme.

  1. Cena a uzavření smlouvy

Smlouva je uzavřena v okamžiku, kdy odsouhlasíte cenu, kterou vám nabídneme za vámi zvolený druh služby.

Cena služby se odvíjí od vámi zvoleného druhu služby, zejména od zvoleného programu, ale také od znečištění a velikosti vozu. Cenu služby můžete uhradit v hotovosti nebo prostřednictvím našeho dárkového poukazu (blíže v čl. II. těchto podmínek). Cena služby je splatná na místě bezprostředně po poskytnutí služby, tj. poté, co vám bude vůz zpět předán. Platba ceny služby v hotovosti je možná v českých korunách (Kč).

  1. Poskytnutí služby

Služba vám bude poskytnuta v rozsahu a v termínu, který si vzájemně ujednáme při uzavírání smlouvy.

Po poskytnutí služby bude vůz připraven k vyzvednutí v naší provozovně a vy jste povinni ve sjednaném termínu svůj vůz v této provozovně převzít, nebude-li mezi námi ujednáno jinak.

Pokud po převzetí vozu zjistíme, že u vozu nelze poskytnout službu tak, jak byla sjednána, budeme vás o této skutečnosti informovat a oznámíme vám kalkulaci ceny pro potřebnou službu. Pokud souhlasíte s poskytnutím služby za těchto nových podmínek, jste povinni uhradit nově sjednanou cenu.

  1. Dárkové poukazy
  2. Koupě dárkového poukazu

V naší provozovně si můžete zakoupit náš dárkový poukaz, který lze použít k úhradě ceny našich služeb. Při koupi dárkového poukazu se zavazujete zaplatit cenu dárkového poukazu, která odpovídá hodnotě dárkového poukazu, a my se zavazujeme vám po uhrazení ceny dárkového poukazu vystavit a předat dárkový poukaz ve zvolené hodnotě.

Ustanovení těchto Podmínek v ostatních článcích se užijí přiměřeně i na prodej dárkových poukazů,
nevyplývají-li z těchto Podmínek pro dárkové poukazy jiná pravidla.

  1. Uplatněn dárkového poukazu

Pro čerpání dárkového poukazu je nutné dárkový poukaz u nás uplatnit při úhradě ceny služby. O tom, že se chystáte cenu služby uhradit prostřednictvím dárkového poukazu nás informujte při sjednávání smlouvy o poskytnutí služby.

Dárkový poukaz lze čerpat pouze jednou. Dárkový poukaz je přenosný a převoditelný na jinou osobu, a to i úplatně. Osoba, která předloží oprávněně nabytý dárkový poukaz, má stejná práva jako osoba, která dárkový poukaz zakoupila.

Doba, po kterou lze dárkový poukaz uplatnit, je omezená. Dárkový poukaz je možné uplatnit nejpozději v poslední den doby jeho platnosti.

  • Reklamační řád
  1. Vady služby

Jako poskytovatel služeb odpovídáme za to, že služba při převzetí nemá vady. To znamená, že služba při převzetí zejména odpovídá jejímu popisu, který mezi námi byl ujednán, nebo který jste mohli očekávat s ohledem na povahu služby a na základě reklamy, a služba je poskytnuta v dohodnutém termínu a je poskytnuta s náležitou odborností a péčí.

  1. Reklamace

Poskytnuté služby je možné reklamovat po jejich poskytnutí, tedy zejména po převzetí vozidla. Skryté vady reklamujte bez zbytečného odkladu po tom, co jste se o nich dozvěděli. Vadu služby lze reklamovat nejpozději do čtyřiadvaceti měsíců ode dne poskytnutí služby.

Reklamaci uplatněte bez zbytečného odkladu od zjištění vady. Okamžikem uplatnění reklamace je okamžik, kdy nám byl oznámen výskyt vady a uplatněno právo (dle vašeho výběru níže) z odpovědnosti za vady poskytnuté služby.

Při reklamaci vám vydáme písemné potvrzení o tom, kdy jste právo uplatnili, co je obsahem reklamace a jaký způsob vyřízení reklamace požadujete.

Přijaté reklamace vyřizujeme ihned, ve složitých případech do tří pracovních dnů. Do této lhůty se nezapočítává doba přiměřená podle druhu služby potřebná k odbornému posouzení vady. Reklamace včetně odstranění vady bude vyřízena bez zbytečného odkladu, nejpozději do 30 dnů ode dne uplatnění reklamace, pokud se nedohodneme na delší lhůtě.

Po vyřízení reklamace vám vydáme potvrzení o datu a způsobu vyřízení reklamace, včetně potvrzení o provedení nápravy a době jejího trvání, případně písemné odůvodnění zamítnutí reklamace.

V souladu s občanským zákoníkem máte právo na úhradu účelně vynaložených nákladů při uplatnění reklamace. Vezměte, prosíme, na vědomí, že právo na úhradu těchto nákladů musíte uplatnit do jednoho měsíce po uplynutí lhůty, ve které je třeba vytknout vadu.

  1. Práva při reklamaci

Vaše práva z vadného plnění se řídí občanským zákoníkem, zejména dle 2615 až 2619, resp. § 2099 až 2117. V souladu s výše uvedenými ustanoveními vám náleží zejména následující práva na:

  1. Bezplatnou nápravu (zejména na dodatečné poskytnutí služby nebo na poskytnutí náhradní služby)
  2. Přiměřenou slevu z ceny služby
  3. Odstoupení od smlouvy (vrácení peněz)

Vrácení peněz můžete požadovat pouze za předpokladu, že:

  • poskytnutí vadné služby z naší strany zakládá podstatné porušení smlouvy; nebo
  • nejsme schopni vadu napravit, nebo
  • nedodržíme lhůtu pro vyřízení reklamace/nezjednáme nápravu do 30 dnů od uplatnění reklamace.

Práva z vadného plnění vám nenáleží, pokud jste o vadě před poskytnutím služby věděli, vadu jste sami způsobili, nebo uplynula lhůta k uplatnění vady služby.

  1. Ochrana osobních údajů
  2. Úvodní ustanovení

Ochrana osobních údajů je upravena zejména nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (dále jen „nařízení“), a dalšími obecně závaznými právními předpisy

Osobními údaji se rozumí veškeré informace, které identifikují nebo mohou identifikovat konkrétní fyzickou osobu. Osobními údaji jsou zejména (avšak nikoliv výlučně):

  • identifikační údaje, jako např. jméno a příjmení, identifikační číslo, datum narození, pohlaví;
  • kontaktní údaje, jako např. adresa bydliště, doručovací adresa, telefonní číslo, emailová adresa;
  • další údaje, jako např. údaje o vozidle.

 

  1. Používání osobních údajů

Své osobní údaje nám poskytujete zejména při poptávání a objednávání našich služeb.

Osobní údaje poskytnuté při poptávání a objednávání služeb můžeme bez vašeho výslovného souhlasu zpracovávat na základě a za účelem uzavření a plnění smlouvy, tedy za účelem poskytnutí služby. Dále můžeme tyto údaje zpracovávat na základě a za účelem splnění našich zákonem stanovených povinností (zejména evidenční povinnosti, archivace daňových dokladů apod.) a na základě našeho oprávněného zájmu pro účely ochrany našich právních nároků.

Osobní údaje zadané v rámci poptávání a objednávání služeb využíváme pouze po dobu nezbytnou pro uzavření a splnění smlouvy a splnění právních povinností, resp. pro ochranu našich právních nároků.

  1. Práva spojené se zpracováním osobních údajů

V souvislosti se zpracováním vašich osobních údajů máte tyto práva:

Právo na odvolání souhlasu se zpracováním osobních údajů, pokud zpracováváme vaše osobní údaje jen na základě vašeho souhlasu.

Právo na přístup k osobním údajům, tj. právo nás požádat o informaci, zda zpracováváme vaše osobních údajů a právo na přístup k těmto osobním údajům a na informace o tomto zpracování.

Právo na opravu, pokud jsou vaše osobní údaje nepřesné nebo neúplné.

Právo vznést námitku proti zpracování, pokud osobní údaje zpracováváme pro účely přímého marketingu včetně jakéhokoliv automatizovaného zpracování osobních údajů.

Právo na výmaz („právo být zapomenut“), pokud osobní údaje již nejsou potřebné pro účely, pro které byly shromážděny nebo zpracovávány, pokud jste odvolali souhlas, nebo pokud jste vznesli námitku nebo osobní údaje byly zpracovávány protiprávně.

Právo na omezení zpracování, pokud popíráte přesnost svých osobních údajů, je zpracování protiprávní, již vaše osobní údaje nepotřebujeme pro účely zpracování, ale vy je požadujete pro určení, výkon či obhajobu právních nároků nebo vznesete námitku proti zpracování.

Právo na přenositelnost údajů ve strukturovaném, běžně používaném a strojově čitelném formátu a jejich předání jinému správci osobních údajů.

Vaše práva v souvislosti s osobními údaji můžete uplatnit v této provozovně nebo prostřednictvím našich kontaktních údajů. Pokud ovšem s vyřízením nebudete spokojeni, máte právo obrátit se na příslušné orgány, zejména na Úřad pro ochranu osobních údajů (http://www.uoou.cz), který vykonává dozor nad ochranou osobních údajů.

  1. Správa a zpracování osobních údajů

Jsme správcem osobních údajů. V rozsahu, jaký je nutný pro splnění smlouvy nebo dalších povinností, jsme oprávněni vaše osobní údaje předávat i dalším osobám podílejícím se na splnění smlouvy či našich povinností.

Případně můžeme pověřit i jiné zpracovatele osobních údajů. Kdo konkrétně vaše osobní údaje zpracovává, vám sdělíme na základě dotazu.

Vaše osobní údaje nebudou předávány do států mimo Evropskou unii, ledaže to bude nezbytné pro plnění smlouvy nebo z jiného důvodu v souladu s pravidly takovéhoto předávání stanovenými nařízením.

Osobní údaje budou zpracovávány v elektronické podobě automatizovaným způsobem nebo v tištěné podobě neautomatizovaným způsobem.

  1. Závěrečná ustanovení
  2. Právní úprava

Naše vzájemná práva a povinnosti se řídí:

  • těmito obchodními podmínkami, které vymezují naše vzájemná práva a povinnosti;
  • podmínkami uvedenými při uzavírání smlouvy, zejména objednávkou a jejím přijetím z naší strany;

a v otázkách neupravených se naše vzájemná práva a povinnosti řídí českým právním řádem, zejména následujícími právními předpisy:

  • zákonem č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „občanský zákoník“);
  • zákonem č. 634/1992 Sb., o ochraně spotřebitele, ve znění pozdějších předpisů (pouze pokud jste spotřebitelem);
  • nařízením v oblasti zpracování osobních údajů.

 

  1. Spotřebitelský spor

Jste-li spotřebitel a vznikne-li mezi námi spor ze smlouvy, který se nám nepodaří vyřešit přímo, máte právo obrátit se s tímto sporem na Českou obchodní inspekci (adresa: Česká obchodní inspekce, Ústřední inspektorát – oddělení ADR, Štěpánská 15, 120 00 Praha 2; webové rozhraní: www.coi.cz, www.adr.coi.cz; elektronický kontakt: adr@coi.cz; telefon: +420 296 366 360) nebo na Sdružení českých spotřebitelů, z. ú. (adresa: Tř. Karla IV. 430, 500 02 Hradec Králové, webové rozhraní: www.konzument.cz, elektronický kontakt: spotrebitel@regio.cz, telefon: +420 495 215 266) za účelem mimosoudního řešení spotřebitelského sporu. Toto právo můžete uplatnit nejpozději do 1 roku ode dne, kdy jste u nás poprvé uplatnili právo, které je předmětem tohoto spotřebitelského sporu.

Pro podání stížnosti týkající se služeb, které jste u nás zakoupili, a pro vyhledání subjektu alternativního řešení sporů můžete rovněž využít on-line platformu, která je zřízena Evropskou komisí na adrese: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

 

Zakoupením služby stvrzujete, že jste se seznámili s těmito Podmínkami.

 

 

Tyto podmínky jsou platné a účinné od 1. 1. 2019

 

 

 

Podmínky užití webových stránek

Tyto Podmínky užití webových stránek (dále jen „Podmínky“) specifikují účel webového rozhraní https://www.vypucujem.com/ (dále jen „webové rozhraní“), stanovují podmínky pro jeho využívání a podmínky k přístupu k obsahu, který se na webovém rozhraní nachází. Součástí Podmínek je ochrana vašich osobních údajů.

Provozovatel webového rozhraní a správce osobních údajů:

Marek Lacko

se sídlem: Slezská 408, Oldřišov, 747 33

IČ: 07830220

Není plátcem DPH      

zapsaný: živnostenském rejstříku vedeném Magistrátem města Opava

 

Kontaktní údaje provozovatele webového rozhraní a správce osobních údajů:

Adresa pro doručování: Vypucujem.com, Marek Lacko, Slezská č.p. 61, 747 33 Oldřišov

Telefonní číslo: 724 508 509

Kontaktní e-mail: vypucujem@gmail.com

 

  1. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ
    • Účel webového rozhraní.

Na webovém rozhraní se nachází prezentace námi nabízených služeb. Účelem webového rozhraní je seznámit vás se službami které nabízíme.

Prezentace služeb uvedená na webovém rozhraní je informativního charakteru a nejedná se o návrh na uzavření smlouvy ve smyslu ustanovení § 1732 odst. 2 občanského zákoníku

  • Poptávka

Na webovém rozhraní jsou uvedeny naše kontaktní údaje, prostřednictvím kterých nás můžete v případě zájmu kontaktovat se svou poptávkou o naše služby.

Webové rozhraní neslouží k uzavírání smluv ani k zasílání závazných objednávek prostřednictvím tohoto webového rozhraní.

 

  1. OCHRANA AUTORSKÝCH PRÁV, ODPOVĚDNOST A UŽÍVÁNÍ WEBOVÉHO ROZHRANÍ
    • Ochrana obsahu webových stránek

Obsah webových stránek umístěných na webovém rozhraní (texty včetně těchto Podmínek, fotografie, obrázky, loga, programové vybavení a další) je chráněn našim autorským právem nebo právy dalších osob. Obsah nesmíte měnit, kopírovat, rozmnožovat, šířit ani používat k jakémukoli účelu bez našeho souhlasu či souhlasu držitele autorských práv. Zejména je zakázáno bezplatné či úplatné zpřístupňování fotografií a textů umístěných na webovém rozhraní.

Názvy a označení výrobků, zboží, služeb, firem a společností mohou být registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.

  • Odpovědnost a užívání webového rozhraní

Neneseme odpovědnost za chyby vzniklé v důsledku zásahů třetích osob do webového rozhraní nebo v důsledku jeho užití v rozporu s jeho určením. Při využívání webového rozhraní nesmíte používat postupy, které by mohly narušit funkci systému nebo nepřiměřeně zatěžovat systém.

Pokud se při užívání webového rozhraní dopustíte jakéhokoliv nezákonného či neetického jednání, jsme oprávněni omezit, pozastavit nebo ukončit váš přístup na webové rozhraní, a to bez jakékoli náhrady. V tomto případě jste dále povinni uhradit nám škodu, která vaším jednáním dle tohoto odstavce prokazatelně vznikla, a to v plné výši.

Upozorňujeme vás na to, že kliknutím na některé odkazy na webovém rozhraní může dojít k opuštění webového rozhraní a k přesměrování na webové stránky třetích subjektů.

 

  1. OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ
    • Právní úprava

Při nakládání s osobními údaji postupujeme v souladu s právním řádem České republiky a přímo použitelnými předpisy Evropské unie, zejména s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (dále jen „nařízení“) a zákonem č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů.

  • Osobní údaje

Osobními údaji se rozumí veškeré informace, které identifikují nebo mohou identifikovat konkrétní fyzickou osobu. Osobními údaji jsou zejména (avšak nikoliv výlučně):

  • identifikační údaje, jako např. jméno a příjmení, identifikační číslo, daňové identifikační číslo, datum narození, pohlaví;
  • kontaktní údaje, jako např. adresa bydliště (nebo doručovací adresa), telefonní číslo, emailová adresa;
  • další údaje, jako např. údaje o vozu, informace získané pomocí souborů cookies, IP adresa (síťový identifikátor) včetně typu prohlížeče, zařízení a operačního systému, doby a počtu přístupů na webové rozhraní a další obdobné informace.
    • Poskytnutí osobních údajů

Své osobní údaje nám poskytujete zejména při poptávání našich služeb.

Při návštěvě a užívání webového rozhraní může dále docházet k získávání a ukládání některých osobních údajů prostřednictvím souborů cookies. Více o souborech cookies se dočtete v článku 3.15 a 3.16 těchto Podmínek.

  • Základ a účel zpracování

Osobní údaje zadané při poptávání služeb můžeme bez vašeho výslovného souhlasu zpracovávat na základě a za účelem uzavření a plnění smlouvy, tedy za účelem poskytnutí služby. Dále můžeme tyto údaje zpracovávat na základě našeho oprávněného zájmu pro účely ochrany našich právních nároků.

Použít vaše osobní údaje k jinému účelu, než pro který byly získány, můžeme jen na základě vašeho souhlasu.

  • Doba zpracování

Osobní údaje zadané v rámci poptávání služeb využíváme pouze po dobu nezbytnou pro uzavření a splnění smlouvy, resp. pro ochranu našich právních nároků.

  • Právo na odvolání souhlasu se zpracováním osobních údajů

Pokud bychom zpracovávali vaše osobní údaje jen na základě vašeho souhlasu (tj. bez jiného zákonného důvodu), můžete tento souhlas kdykoliv odvolat.

Odvolání souhlasu se zpracováním vašich osobních údajů je možné kdykoliv, a to:

  • prostřednictvím e-mailu zaslaného na naši kontaktní e-mailovou adresu;
  • telefonicky na našem kontaktním telefonním čísle;
  • písemně formou dopisu zaslaného na naši doručovací adresu.

Odvoláním souhlasu není dotčena zákonnost zpracování údajů prováděného do doby odvolání souhlasu se zpracováním.

  • Právo na přístup k osobním údajům

Máte právo nás požádat o informaci, zda provádíme zpracování vašich osobních údajů. Pokud vaše údaje zpracováváme, máte právo na přístup k těmto osobním údajům a zejména k následujícím informacím:

  • účel zpracování;
  • kategorie zpracovávaných osobních údajů;
  • příjemci nebo kategorie příjemců, kterým budou osobní údaje zpřístupněny;
  • doba, po kterou budou osobní údaje uloženy.

Na vaši žádost vám poskytneme kopii zpracovávaných údajů. Za další kopie vám můžeme účtovat administrativní poplatek nepřevyšující náklady spojené s vyhotovením a předáním těchto dalších kopií.

  • Právo na opravu

Pokud jsou vaše osobní údaje nepřesné nebo neúplné, máte právo požadovat bezodkladnou nápravu, tj. opravu nepřesných údajů a/nebo doplnění neúplných údajů.

  • Právo vznést námitku proti zpracování

Máte právo kdykoliv vznést námitku proti zpracování vašich osobních údajů, pokud je zpracováváme pro účely přímého marketingu včetně jakéhokoliv automatizovaného zpracování osobních údajů. Po vznesení námitky přestaneme vaše osobní údaje pro tyto účely dále zpracovávat.

  • Právo na výmaz („právo být zapomenut“)

Máte právo požadovat, abychom vaše osobní údaje smazali, pokud:

  • osobní údaje již nejsou potřebné pro účely, pro které byly shromážděny nebo zpracovávány;
  • jste odvolali souhlas se zpracováním;
  • jste vznesli námitky proti zpracování osobních údajů;
  • osobní údaje byly zpracovávány protiprávně.

Pokud neexistují zákonné důvody pro odmítnutí vymazání, jsme povinni vaší žádosti vyhovět.

  • Právo na omezení zpracování

Máte právo požadovat, abychom omezili zpracování vašich osobních údajů, pokud:

  • popíráte přesnost svých osobních údajů;
  • je zpracování protiprávní a vy namísto výmazu žádáte o omezení zpracování osobních údajů;
  • již vaše osobní údaje nepotřebujeme pro účely zpracování, ale vy je požadujete pro určení, výkon či obhajobu právních nároků;
  • vznesete námitku proti zpracování.

Při omezení zpracování jsme pouze oprávněni vaše osobní údaje uložit; další zpracování je možné jen s vaším souhlasem, nebo ze zákonných důvodů. Pokud je zpracování osobních údajů omezeno z důvodu námitky proti zpracování, trvá omezení po dobu nutnou pro zjištění, zda jsme povinni vaší námitce vyhovět. Pokud je zpracování osobních údajů omezeno z důvodu popření přesnosti údajů, trvá omezení po dobu ověření přesnosti údajů.

  • Právo na přenositelnost údajů

Máte právo na získání vašich osobních údajů, které jste nám poskytli, ve strukturovaném, běžně používaném a strojově čitelném formátu a jejich předání jinému správci osobních údajů.

  • Uplatnění práv

Vaše práva v souvislosti s osobními údaji můžete uplatnit prostřednictvím našich kontaktních údajů. Veškeré informace a úkony vám budou poskytnuty bez zbytečného odkladu.

Pokud s vyřízením nebudete spokojeni, máte právo obrátit se na příslušné orgány, zejména na Úřad pro ochranu osobních údajů (http://www.uoou.cz), který vykonává dozor nad ochranou osobních údajů. Tímto ustanovením není dotčeno vaše oprávnění obrátit se se svým podnětem na Úřad pro ochranu osobních údajů přímo.

Pokud se zejména vaše bydliště, místo výkonu zaměstnání nebo místo údajného porušení ochrany osobních údajů nachází mimo Českou republiku v jiném členském státě Evropské unie, můžete se obrátit na příslušný dozorový úřad v tomto členském státě.

 

  • Zpracování osobních údajů

Jsme správcem osobních údajů ve smyslu nařízení.

V rozsahu, jaký je nutný pro uzavření a splnění smlouvy nebo dalších povinností, jsme oprávněni vaše osobní údaje předávat i dalším osobám podílejícím se na splnění smlouvy či našich povinností. Případně můžeme pověřit i jiné zpracovatele a příjemce osobních údajů. Kdo konkrétně vaše osobní údaje zpracovává, vám sdělíme také na základě vašeho dotazu.

Vaše osobní údaje nebudou předávány do států mimo Evropskou unii, ledaže to bude nezbytné pro plnění smlouvy nebo z jiného důvodu v souladu s pravidly takovéhoto předávání stanovenými nařízením.

Osobní i další získávané údaje jsou plně zabezpečeny proti zneužití. Osobní údaje budou zpracovávány v elektronické podobě automatizovaným způsobem nebo v tištěné podobě neautomatizovaným způsobem.

  • Cookies

Cookies jsou textové soubory ukládané do počítače nebo jiného elektronického zařízení každého návštěvníka webového rozhraní, které umožňují fungování webového rozhraní.

Ne všechny cookies shromažďují osobní údaje; některé pouze umožňují správné fungování webového rozhraní. Používání souborů cookies můžete odmítnout volbou v příslušném nastavení v internetovém prohlížeči.

Upozorňujeme na to, že při odmítnutí používání souborů cookies není vyloučeno, že nebudete moci plně využívat veškeré funkce webového rozhraní.

  • Využívání cookies

Webové rozhraní používá relační (dočasné) cookies, které jsou automaticky mazány po ukončení prohlížení webového rozhraní. Dále využívá trvalé cookies, které zůstávají ve vašem zařízení, dokud je nesmažete.

Cookies, které využívá webové rozhraní, jsou následující:

  • cookies první strany – tyto cookies jsou přiřazeny k doméně našeho webu; jedná se o nezbytné cookies a výkonnostní cookies, mohou být dočasné nebo trvalé;
    • nezbytné cookies – umožňují navigaci na webovém rozhraní a využívání základních funkcí, nijak vás neidentifikují a nejedná se o osobní údaje;
    • výkonnostní cookies – slouží pro analýzu způsobu využívání webového rozhraní (počet návštěv, čas strávený na webovém rozhraní apod.); údaje získané těmito cookies jsou anonymní;

 

Tyto Podmínky jsou platné a účinné od 1. 1. 2019